Maak kennis met Gerard Kippersluis, oprichter en drijvende kracht achter Meargea - medisch - en arbeidsgezondkundig advies:

In 1985 studeerde ik af als arts aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Aansluitend vervulde ik mijn militaire dienstplicht waarin ik een huisartsen-functie had voor de militairen. Tussen 1987 en 1988 deed ik een jaar wetenschappelijk onderzoek naar preventie van hart-en vaatziekten en in 1988 begon ik als verzekeringsarts in de Sociale Geneeskunde bij het GAK te Utrecht waar ik jarenlang ziekteverzuim en WAO-beoordelingen heb gedaan.

Ik merkte dat maar weinig behandelende artsen de tijd namen om zich te verdiepen in de grote groep mensen met klachten omtrent spieren en gewrichten waarbij de orthopeed, neuroloog en reumatoloog niets kunnen vinden. Daarom begon ik aan de opleiding manuele geneeskunde die ik in 1994 afrondde.

Ondertussen groeide bij mij het inzicht dat werk-gerelateerde problematiek alleen in de spreekkamer van de verzekeringsarts willen oplossen niet de beste manier is. Je zult ook zicht moeten krijgen op de ‘werkvloer’. Dat is de reden dat ik in 1995 het werk als verzekeringsarts verruilde voor het bedrijfsartsen-vak. Ik heb vervolgens drie jaar in loondienst gewerkt als bedrijfsarts bij een grote landelijke arbodienst tot ik me in 1998 zelfstandig vestigde als verzekeringsarts/bedrijfsarts/arts manuele geneeskunde: Zo is Meargea ontstaan.
Meargea
 
Meargea
Postbus 281, 4190 CG Geldermalsen

praktijkadressen:
Locatie Tiel: Lingehage
Rotterdam: HealthCity Kralingen

tel 06 - 22 19 99 82
email info@meargea.nl
home   |   contact   |   sitemap   |   Webdesign: DG Graphic Design © 2007-2020