De visie van Meargea is gebaseerd op het geleidelijk ontstane inzicht dat de scheiding van controle (verzekeringsarts), begeleiding (bedrijfsarts) en behandeling (huisartsen/specialisten) heeft geleid tot verlies van veel kennis omtrent de aanpak van arbeidsgerelateerde problematiek.

Verzekeringsartsen hebben door de jaren heen veel know-how vergaard over hoe ziekteverzuim tot stand komt en bovendien welke aanpak het beste werkt.

De Nederlandse bedrijfsartsen hebben decennia lang internationaal een voortrekkersrol vervuld in preventieve onderzoeken, onder andere waar het hart-en vaatziekten betreft, maar ook op welke manier chronische aspecifieke pijnklachten het beste kunnen worden behandeld.

De Nederlandse behandelaars stonden internationaal jarenlang aan de top. Helaas zijn we binnen Europa inmiddels aan het afzakken. Misschien was het de wet van de remmende voorsprong die Nederland parten heeft gespeeld, maar duidelijk is dat al deze vergaarde kennis en expertise veel te versnipperd is geraakt.

Meargea probeert die kennis weer bij elkaar te brengen door maatwerk-oplossingen te bieden.
Meargea
 
Meargea
Postbus 281, 4190 CG Geldermalsen

praktijkadressen:
Locatie Tiel: Lingehage
Rotterdam: HealthCity Kralingen

tel 06 - 22 19 99 82
email info@meargea.nl
home   |   contact   |   sitemap   |   Webdesign: DG Graphic Design © 2007-2020