Sinds 2005 bent u als werkgever niet meer verplicht om aangesloten te zijn bij een arbodienst maar u moet nog wel een contract hebben met een bedrijfsarts. Werknemers hebben immers recht op begeleiding door een bedrijfsarts, maar ook werkgevers hebben zo nu en dan behoefte aan deskundig advies van een ervaren bedrijfsarts. Dus waarom niet één die u als werkgever zelf uitkiest? Een ervaren zelfstandige bedrijfsarts bijvoorbeeld, die door zijn achtergrond als verzekeringsarts verstand heeft van verzuim-aanpak en door zijn behandelervaring als arts manuele geneeskunde ook weet hoe de behandelaars denken.

Wanneer u in zee gaat met Meargea krijgt u Gerard Kippersluis als zelfstandig bedrijfsarts en dat betekent maatwerk en korte lijnen. U heeft altijd direct de juiste en altijd dezelfde persoon als aanspreekpunt. Uw eigen bedrijfsarts, die u en uw werknemers kent, weet wat voor bedrijf u heeft en welke problemen u ondervindt.

Met een eigen spreekuurlocatie in Rotterdam is Meargea ook voor kleine bedrijven zonder eigen spreekkamer binnen het bedrijf aantrekkelijk. Uiteraard is ook spreekuur op uw locatie mogelijk en kan Meargea huisbezoeken afleggen.

  veel gestelde vragen over de Meargea Bedrijfsarts
Meargea
 
Meargea
Postbus 281, 4190 CG Geldermalsen

praktijkadressen:
Locatie Tiel: Lingehage
Rotterdam: HealthCity Kralingen

tel 06 - 22 19 99 82
email info@meargea.nl
home   |   contact   |   sitemap   |   Webdesign: DG Graphic Design © 2007-2020