Wat zijn de kosten?
Bij Meargea betaalt u geen abonnementskosten. U betaalt alleen voor de diensten die u afneemt tegen vast uurtarief (‚ā¨ 165,- prijsindex 2015).

Wat gebeurt er als uw vaste bedrijfsarts Gerard Kippersluis van Meargea
op vakantie is?

Gerard Kippersluis is lid van de vereniging van vrijgevestigde bedrijfsartsen (Zelfstandig Bedrijfsartsengenootschap) en alle contracten als zelfstandig bedrijfsarts worden afgesloten vanuit dit netwerk waar u als werkgever dan ook lid van wordt. De kosten hiervoor zijn ‚ā¨ 82,50 per jaar en komen ten goede aan het in stand houden van de vereniging. Daarmee is direct de waarneming geregeld voor wanneer uw bedrijfsarts met vakantie is. Bovendien kunnen werknemers in andere delen van het land in hun regio door een aangesloten bedrijfsarts worden gezien. Voor informatie over het Zelfstandig Bedrijfsartsengenootschap kunt u kijken op bedrijfsartsengenootschap.nl.

Wat is het voordeel van een eigen bedrijfsarts?
Een eigen bedrijfsarts vormt een direct aanspreekpunt. U krijgt direct de juiste persoon aan de lijn die op de hoogte is van het reilen en zijlen binnen uw bedrijf, die u kent en weet wat de problematiek is waarmee u te maken heeft.

Waar vindt de behandeling of het gesprek plaats met zieke werknemers?
Meargea heeft een eigen spreekuurlocatie in Rotterdam. Handig voor bedrijven die geen eigen spreekkamer binnen het bedrijf hebben. Ook is het mogelijk om op locatie bij het bedrijf spreekuur te houden. Meargea gaat zo nodig ook op huisbezoek.

terug naar vorige pagina  
Meargea
 
Meargea
Postbus 281, 4190 CG Geldermalsen

praktijkadressen:
Locatie Tiel: Lingehage
Rotterdam: HealthCity Kralingen

tel 06 - 22 19 99 82
email info@meargea.nl
home   |   contact   |   sitemap   |   Webdesign: DG Graphic Design © 2007-2020